WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 328 i ActiveFlex 245PK
Bouwjaar 02.2014 - 10.2018

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 328 i ActiveFlex

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 (F30, F80) 328 i ActiveFlex

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Jurid, Zimmermann, Lucas, TRW, Bendix, ATE, Brembo en Textar Wij controleren altijd bij de BMW 3 (F30, F80) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.