100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 335 i 340PK
Bouwjaar 07.2013 - 07.2015

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 335 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 (F30, F80) 335 i

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 3 (F30, F80) past. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koppelingscilinder vervangen BMW

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Remcilinders bij de APK. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.