WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 335 i xDrive 326PK
Bouwjaar 07.2012 - 06.2013

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 335 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 (F30, F80) 335 i xDrive

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 3 (F30, F80), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielremcilinder kopen voor BMW

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.