100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 335 i xDrive 340PK
Bouwjaar 07-2013 - 07-2015

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 335 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 (F30, F80) 335 i xDrive

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERDAFSMARTLEXUSMITSUBISHI. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Remcilinders bij de APK. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 3 (F30, F80) past.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.