WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Gran Turismo (F34) 320 d xDrive 200PK
Bouwjaar 07.2013 - 06.2015

Remcilinders BMW 3 Gran Turismo (F34) 320 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Remcilinders bij de APK. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 Gran Turismo (F34) 320 d xDrive

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de BMW 3 Gran Turismo (F34) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIVAUXHALLSUBARUPORSCHEDAIMLER. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.