WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Gran Turismo (F34) 330 d xDrive 258PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders BMW 3 Gran Turismo (F34) 330 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 Gran Turismo (F34) 330 d xDrive

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Je kunt bij ons betalen via PayPal, MisterCash en overboeking De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 Gran Turismo (F34)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Remcilinders bij de APK.