WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i 326PK
Bouwjaar 03.2013 - 03.2014

Remcilinders BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, Bosch, Rofren, ABS, TRW, Bendix, Textar, Brembo, ATE, Zimmermann en Jurid Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 Gran Turismo (F34)

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.