WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i xDrive 326PK
Bouwjaar 03.2013 - 03.2014

Remcilinders BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i xDrive

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 3 Gran Turismo (F34) past. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ABS en Jurid De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSSANGYONGMASERATIJAGUARPEUGEOT.