WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i xDrive 340PK
Bouwjaar 04.2014 - 06.2016

Remcilinders BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 Gran Turismo (F34) 335 i xDrive

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij controleren altijd bij de BMW 3 Gran Turismo (F34) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Wielremcilinder kopen voor BMW

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.