100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (F31) 320 d 200PK
Bouwjaar 07-2012 - 02-2016

Remcilinders BMW 3 Touring (F31) 320 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 3 Touring (F31) 320 d past. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 Touring (F31)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.