100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (F31) 335 i 326PK
Bouwjaar 03-2013 - 06-2013

Remcilinders BMW 3 Touring (F31) 335 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 Touring (F31) 335 i

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 3 Touring (F31). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.