WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 425 d 218PK
Bouwjaar 07.2014 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 425 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 425 d

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMAZDALEXUSDAIHATSU. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Cabriolet (F33, F83)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.