100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 428 i xDrive 245PK
Bouwjaar 03.2014 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 428 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 428 i xDrive

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Cabriolet (F33, F83)

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIOLDSMOBILEGMCVW VOLKSWAGEN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.