WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 430 d 258PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 430 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 430 d

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij controleren altijd bij de BMW 4 Cabriolet (F33, F83) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKICITROENAUDI. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.