WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 435 i 340PK
Bouwjaar 11.2013 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 435 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 435 i

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders bij de APK. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Cabriolet (F33, F83)

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETPONTIACPEUGEOTMITSUBISHI. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.