WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 435 i xDrive 340PK
Bouwjaar 07.2014 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 435 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Cabriolet (F33, F83) 435 i xDrive

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Remcilinders bij de APK. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Cabriolet (F33, F83)

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.