100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Coupé (F32, F82) 425 d 218PK
Bouwjaar 03.2014 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Coupé (F32, F82) 425 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Coupé (F32, F82) 425 d

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Coupé (F32, F82)

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.