WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Coupé (F32, F82) 430 d 286PK
Bouwjaar 11.2013 - heden

Remcilinders BMW 4 Coupé (F32, F82) 430 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke BMW 4 Coupé (F32, F82) 430 d heeft een eigen VIN-nummer. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTADODGESAABMGMINI.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Coupé (F32, F82)

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.