100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Coupé (F32, F82) 430 d xDrive 258PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders BMW 4 Coupé (F32, F82) 430 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 4 Coupé (F32, F82) 430 d xDrive. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Coupé (F32, F82)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDAEWOOPONTIACSEAT. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Remcilinders bij de APK. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.