WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Coupé (F32, F82) 435 i xDrive 340PK
Bouwjaar 07.2013 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Coupé (F32, F82) 435 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Coupé (F32, F82) 435 i xDrive

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de BMW 4 Coupé (F32, F82) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.