100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Gran Coupe (F36) 420 i 184PK
Bouwjaar 03.2014 - 02.2017

Remcilinders BMW 4 Gran Coupe (F36) 420 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Gran Coupe (F36) 420 i

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 4 Gran Coupe (F36), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koppelingscilinder vervangen BMW

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.