WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Gran Coupe (F36) 428 i xDrive 245PK
Bouwjaar 03.2014 - 02.2016

Remcilinders BMW 4 Gran Coupe (F36) 428 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Gran Coupe (F36) 428 i xDrive

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Gran Coupe (F36)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.