WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Gran Coupe (F36) 430 d 258PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders BMW 4 Gran Coupe (F36) 430 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Gran Coupe (F36) 430 d

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Wielremcilinder kopen voor BMW 4 Gran Coupe (F36)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.