WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Gran Coupe (F36) 430 d xDrive 258PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders BMW 4 Gran Coupe (F36) 430 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 4 Gran Coupe (F36) 430 d xDrive

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 4 Gran Coupe (F36), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Remcilinders bij de APK.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERSAABOPELSUZUKI. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.