WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 518 d 150PK
Bouwjaar 07.2014 - 10.2016

Remcilinders BMW 5 (F10) 518 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wielremcilinder kopen voor BMW 5 (F10) 518 d

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Koppelingscilinder vervangen BMW 5 (F10)

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.