100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 520 d 190PK
Bouwjaar 07.2014 - 10.2016

Remcilinders BMW 5 (F10) 520 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 5 (F10) 520 d

Elke BMW 5 (F10) heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Remcilinders bij de APK. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEMGSSANGYONGCHEVROLET.