100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 520 d xDrive 190PK
Bouwjaar 07.2014 - 10.2016

Remcilinders BMW 5 (F10) 520 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 5 (F10) 520 d xDrive

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder kopen voor BMW 5 (F10)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, TRW, Bosch en Bendix Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.