WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) M5 Competition 575PK
Bouwjaar 02.2013 - 10.2016

Remcilinders BMW 5 (F10) M5 Competition

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen BMW 5 (F10) M5 Competition

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Remcilinders bij de APK. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Wielremcilinder kopen voor BMW 5 (F10)

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.