100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Cabriolet (F12) M6 Competition 575PK
Bouwjaar 07.2013 - 02.2015

Remcilinders BMW 6 Cabriolet (F12) M6 Competition

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen BMW 6 Cabriolet (F12) M6 Competition

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Remcilinders bij de APK. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Elke BMW 6 Cabriolet (F12) heeft een eigen VIN-nummer.

Wielremcilinder kopen voor BMW

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIISUZUMERCEDES-BENZCHEVROLETSEAT. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.