100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Coupé (F13) M6 Competition 575PK
Bouwjaar 07.2013 - 02.2015

Remcilinders BMW 6 Coupé (F13) M6 Competition

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen BMW 6 Coupé (F13) M6 Competition

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 Coupé (F13), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIDACIADAFRENAULTMERCEDES-BENZ. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.