WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Coupe (F06) M6 Competition 575PK
Bouwjaar 07.2013 - 02.2015

Remcilinders BMW 6 Gran Coupe (F06) M6 Competition

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor BMW 6 Gran Coupe (F06) M6 Competition

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 6 Gran Coupe (F06) komen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Remcilinders bij de APK. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.