WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i3 (I01) Range Extender 170PK
Bouwjaar 08.2013 - heden

Remcilinders BMW i3 (I01) Range Extender

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor BMW i3 (I01) Range Extender

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, Jurid en ATE Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen BMW i3 (I01)

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.