100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i8 (I12) hybrid 362PK
Bouwjaar 03.2014 - 02.2018

Remcilinders BMW i8 (I12) hybrid

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Wielremcilinder kopen voor BMW i8 (I12) hybrid

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWISUZUPLYMOUTH. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koppelingscilinder vervangen BMW i8 (I12)

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.