WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X1 (E84) sDrive 16 i 143PK
Bouwjaar 03.2013 - 06.2015

Remcilinders BMW X1 (E84) sDrive 16 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Wielremcilinder kopen voor BMW X1 (E84) sDrive 16 i

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUSMARTINFINITIFIATHONDA. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Koppelingscilinder vervangen BMW X1 (E84)

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remcilinders bij de APK. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.