WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (F25) sDrive 18 d 150PK
Bouwjaar 04.2014 - 08.2017

Remcilinders BMW X3 (F25) sDrive 18 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW X3 (F25) sDrive 18 d

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENHONDAISUZUSUZUKIRENAULT. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X3 (F25).

Wielremcilinder kopen voor BMW

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.