WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (F25) sDrive 20 i 184PK
Bouwjaar 04.2014 - 08.2017

Remcilinders BMW X3 (F25) sDrive 20 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFJAGUARDODGEKIAINFINITI. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Wielremcilinder kopen voor BMW X3 (F25) sDrive 20 i

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X3 (F25).

Koppelingscilinder vervangen BMW

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.