100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (F25) xDrive 20 d 190PK
Bouwjaar 04.2014 - 08.2017

Remcilinders BMW X3 (F25) xDrive 20 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wielremcilinder kopen voor BMW X3 (F25) xDrive 20 d

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X3 (F25).

Koppelingscilinder vervangen BMW

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.