WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (F26) xDrive 20 d 190PK
Bouwjaar 04.2014 - 03.2018

Remcilinders BMW X4 (F26) xDrive 20 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Remcilinders bij de APK. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Wielremcilinder kopen voor BMW X4 (F26) xDrive 20 d

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW X4 (F26) komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koppelingscilinder vervangen BMW

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.