100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (F26) xDrive 28 i 245PK
Bouwjaar 04-2014 - 03-2018

Remcilinders BMW X4 (F26) xDrive 28 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koppelingscilinder vervangen BMW X4 (F26) xDrive 28 i

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X4 (F26) past. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Remcilinders bij de APK.