WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (F26) xDrive 30 d 258PK
Bouwjaar 04.2014 - 03.2018

Remcilinders BMW X4 (F26) xDrive 30 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW X4 (F26) xDrive 30 d

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remcilinders bij de APK. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen BMW X4 (F26)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.