WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (F26) xDrive 35 i 306PK
Bouwjaar 04.2014 - 03.2018

Remcilinders BMW X4 (F26) xDrive 35 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW X4 (F26) xDrive 35 i

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen BMW X4 (F26)

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.