WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (E53) 3.0 i 228PK
Bouwjaar 06.2000 - 12.2006

Remcilinders BMW X5 (E53) 3.0 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor BMW X5 (E53) 3.0 i

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij controleren altijd bij de BMW X5 (E53) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Remcilinders bij de APK.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.