WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (F15, F85) xDrive 30 d 277PK
Bouwjaar 08.2013 - 07.2018

Remcilinders BMW X5 (F15, F85) xDrive 30 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW X5 (F15, F85) xDrive 30 d

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X5 (F15, F85). Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACAUDIDAIHATSU. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Koppelingscilinder vervangen BMW

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Remcilinders bij de APK. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.