WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (F15, F85) xDrive 50 i 408PK
Bouwjaar 08.2013 - 07.2018

Remcilinders BMW X5 (F15, F85) xDrive 50 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor BMW X5 (F15, F85) xDrive 50 i

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATPONTIACPORSCHELOTUSLDV. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay en iDeal De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Koppelingscilinder vervangen BMW X5 (F15, F85)

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.