WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (F16, F86) M 50 d 381PK
Bouwjaar 08.2014 - 07.2019

Remcilinders BMW X6 (F16, F86) M 50 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Zimmermann, Brembo, Bosch en ATE Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen BMW X6 (F16, F86) M 50 d

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIBUICKGMCCADILLAC.

Wielremcilinder kopen voor BMW X6 (F16, F86)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.