100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (F16, F86) xDrive 30 d 211PK
Bouwjaar 08-2014 - 07-2019

Remcilinders BMW X6 (F16, F86) xDrive 30 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW X6 (F16, F86) xDrive 30 d

Elke BMW X6 (F16, F86) heeft een eigen VIN-nummer. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Zimmermann Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.