100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (F16, F86) xDrive 40 d 313PK
Bouwjaar 12.2014 - 07.2019

Remcilinders BMW X6 (F16, F86) xDrive 40 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW X6 (F16, F86) xDrive 40 d

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Elke BMW X6 (F16, F86) heeft een eigen VIN-nummer. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERLDVROVERMAZDASUZUKIJAGUAR.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.