WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (F16, F86) xDrive 50 i 449PK
Bouwjaar 08.2014 - 07.2019

Remcilinders BMW X6 (F16, F86) xDrive 50 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW X6 (F16, F86) xDrive 50 i

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Wielremcilinder kopen voor BMW X6 (F16, F86)

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.