100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORVETTE 6.2 461PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders CHEVROLET CORVETTE (C7) 6.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET CORVETTE (C7) 6.2

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Elke CHEVROLET CORVETTE (C7) heeft een eigen VIN-nummer.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637