WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORVETTE Cabriolet 6.2 466PK
Bouwjaar 04.2014 - heden

Remcilinders CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C7) 6.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C7) 6.2

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C7)

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.